22. Andragoški kolokvij

22. Andragoški kolokvij – osrednje strokovno srečanje v okviru projekta Teden vseživljenjskega učenja (TVU) 2018 – tudi letos prirejamo na lokalni ravni. Soorganizirata ga Andragoški center Slovenije (ACS) in Ljudska univerza Jesenice (LUJ). Dogodek je namenjen premisleku o pomenu in priložnostih za razvoj ključnih kompetenc starejših odraslih, zato da bodo tudi v tem življenjskem obdobju dejavni in uspešni.

Temo bomo v panelnih razpravah skupaj s predstavniki udeležencev – starejših odraslih pa tudi organizatorjev, izobraževalcev in svetovalcev – obdelali z več vidikov. Svoj pogled na življenjsko obdobje, ki ji prinaša nove izzive, si bo z nami delila Polona Avsenak, upokojenka, predavateljica, občasno pa tudi udeleženka v programih za starejše. Z nami bosta tudi priznana strokovnjaka v svetovnem merilu – red. prof. dr. Ana Krajnc ter Nizozemec Jumbo Klercq, ki nam bosta spregovorila o svojih bogatih izkušnjah na tem področju.

Strokovni program bo prepreden s kulturnimi točkami, ki nam jih pripravljajo Jeseničani. Obljubljajo, da bo prisrčno in zabavno.

Vabljeni 7. junija ob 9. uri v dvorano Kolpern, ki se nahaja v muzejskem kompleksu Stara Sava! Več o lokaciji tukaj.

Dogodek bomo fotografirali in snemali, izdelke pa objavili na svetovnem spletu in v svojih publikacijah.

 

Spremljajte nas na Facebooku