PRIJAVNI OBRAZEC

Prijava na 23. AK je zaključena.

Osebne informacije

Naziv:
Akademski naziv:
Ime:*
Priimek:*
Spol:* ženski     moški
Ustanova:
 
Domač kontakt    Kontakt ustanove   
Informacije o ustanovi
Tip ustanove:*
Naslov ustanove:*
Pošta ustanove:*
Telefon:
Vaš e-naslov:*
 
Ali želite prejeti potrdilo o udeležbi?*
da    ne
 
Izrecno dajem privolitev za:*
fotografiranje in snemanje dogodka ter objavo fotografij in posnetkov, ki nastanejo med izobraževanjem, za promocijske namene in informiranje širše javnosti o izobraževalni dejavnosti Andragoškega centra Slovenije.
da    ne

* S pritiskom na gumb Pošlji prijavo izjavljam, da sem seznanjen/-a, da Andragoški center Slovenije (ACS) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) ter Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679) moje osebne podatke uporablja za izdajo potrdil o udeležbi na usposabljanju ter za informiranje o aktualnih izobraževanjih in spremembah izvedbe izobraževanja. ACS moje osebne podatke uporablja tudi za vodenje evidenc in jih obdeluje v razvojne in znanstveno–raziskovalne namene za spremljanje izobraževalne dejavnosti in poročanje financerjem. Osebni podatki bodo tretjim osebam posredovani na anonimiziran način, torej iz njih ni razvidna moja identiteta.

* Polja, označena z zvezdico, so obvezna. 

V skladu z veljavno slovensko zakonodajo (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z varstvom svojih osebnih podatkov naslednje pravice: pravico do dostopa do osebnih podatkov, pravico do izbrisa, pravico do popravka, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti in pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Več o tem, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, ki jih obdelujemo in uveljavljanju svojih pravic, si lahko preberete na spletni strani ACS.

Upravljavec osebnih podatkov je: ACS, Šmartinska 134a, Ljubljana, Tel: 01 5842 560, e-pošta: info@acs.si.