PRIJAVA DEJAVNOSTI TEDNOV VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA (TVU) 2023

Domov prijava TVU | Navodila | Gradivo
 

NAVODILA

Podjetje, ustanova oz. skupina, ki želi sodelovati v Tednih vseživljenjskega učenja mora načrtovane dejavnosti, ki jih bo izvedla v Tednih, pravočasno in na ustrezni način prijaviti v spletni koledar TVU.

Pri internetnem vnosu potrebujete uporabniško ime in geslo za vstop v vnosno aplikacijo. V ta namen se morate registrirati: izpolnite predvideni obrazec za registracijo oz. vpis vaše ustanove med izvajalce TVU in na svoj elektronski naslov boste takoj prejeli uporabniško ime in geslo. Spletna aplikacija za vnos vam omogoča urejanje že vnesenih podatkov o ustanovi, vnos prireditev TVU ter njihovo naknadno urejanje. Območni in tematski koordinatorji (ustanove) imajo s svojim geslom možnost urejanja podatkov oz. prireditev tudi za svoje podizvajalce (ustanove). Vnesene prireditve se objavijo v spletnem Koledarju prireditev TVU, takoj ko vnesene podatke pregleda in potrdi administrator na Andragoškem centru Slovenije.

Za prepoznavnost projekta, izvajalci TVU, uporabite na prizoriščih dogajanj skupno promocijsko gradivo, ki ga dobite brezplačno na Andragoškem centru Slovenije (omejeno število izvodov). Na svojih lastnih promocijskih brošurah, zloženkah, dopisih, programih prireditev pa uporabite logotip TVU.

Kontaktni osebi:
- Erika Brenk, telefon 01/5842 570, erika.brenk@acs.si in
- Mateja Pečar, telefon 01/5842 578, mateja.pecar@acs.si.

<< Nazaj na prvo stran
 

 

(C) 2005-2023 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 9. 7. 2020
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, grafična zasnova: David Fartek, 
urednica: mag. Zvonka Panerc Pahernik