O konferenci

Program konference
  Plenum
  Delovna skupina 1
  Delovna skupina 2
  Delovna skupina 3

Urnik

Prispevki

Informacije, stiki
  Lokacija
  Nastanitev

Fotogalerija


Povabilo na zaključno konferenco

Ob zaključku triletnega projekta Izobraževanje in usposabljanje strokovnih delavcev v izobraževanju odraslih od 2009 do 2011 organiziramo 20. oktobra v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu zaključno konferenco z naslovom Andragoško spopolnjevanje v prepletu različnih vlog izobraževalcev odraslih. Konferenco finančno podpirata Evropski socialni sklad in Ministrstvo za šolstvo in šport.

Na njej bomo predstavili dosežene rezultate v projektu, ki jih želimo osvetliti in nadgraditi s pogledi v prihodnost. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kakšno znanje še potrebujejo izobraževalci odraslih, da bodo lahko učinkovito prispevali k reševanju problemov sodobnega sveta (ekonomska in moralna kriza, demografski problemi, okoljska problematika, problematika trajnostnega razvoja ipd.) in bili odlični podporniki odraslim na njihovi poti k znanju.

Program konference in informacije o konferenci najdete na spletnem naslovu
http://pro.acs.si/izo2011/.

Vabimo vse, ki v taki ali drugačni vlogi delujete na področju izobraževanja odraslih. Slišati želimo vaše mnenje o opravljenem delu pri usposabljanju in spopolnjevanju izobraževalcev odraslih in spoznati vaše poglede na prihodnji razvoj tega področja!

Rezervirajte si čas že danes in si na koledarju označite 20. oktober 2011.


Projekt financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo RS za šolstvo in šport. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja« in prednostne usmeritve »Izboljševanje kakovosti in učinkovitosti sistemov izobraževanja in usposabljanja


Prijavnica
E-prijavnica

Novice
Zadnje povabilo na zaključno konferenco ESS

Povabilo na zaključno konferenco

Prva najava zaključne konference

Arhiv novic

 Fotogalerija